03 OKT 2024

Månadens streamingnyheter i oktober

I oktober drar NHL-säsongen igång, samtidigt som flera populära serier återvänder med nya säsonger. Dessutom kan du se Shōgun och fantasyserien Agatha All Along på Disney+. Mycket nöje!

Serie- och sportpremiärer

NHL

Säsongsstart 4 oktober i Tele2 Play och Viaplay

© Foto: Perry Nelson/Reuters/Ritzau Scanpix

NHL (National Hockey League) är en professionell ishockeyliga i Nordamerika, främst i USA och Kanada. Den grundades 1917 och är den främsta ishockeyligan i världen, både i fråga om spelarkvalitet och popularitet. , Varje säsong avslutas med Stanley Cup-slutspelet, där de bästa lagen tävlar om den prestigefyllda Stanley Cup-trofén.

Husköp i blindo - ny säsong

Reality. Premiär 8 oktober i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

Andra säsongen av den svenska versionen av den danska succén, Buying Blind Danmark är här! I det här programmet lämnar deltagarna över hela uppgiften att hitta sitt drömhem till våra tre experter: programledaren Carin da Silva, inredningsdesignern Lena Nyholm och mäklaren Sebastian Stojanovic. Med kontroll över deltagarnas ekonomi kommer experterna att hitta och köpa ett hus som kan uppfylla drömmarna – och köpa det, utan att deltagarna får se det! När kontraktet är undertecknat kommer deltagarna att tas till huset och få hjälp av experterna att bygga och renovera sitt drömhem.

Manhunt - premiär

Krim. Premiär 14 oktober i Tele2 Play

Den 19 augusti 2004 hittas en student på Twickenham Green med dödliga huvudskador. Kriminalkommissarie Colin Sutton utses till ansvarig utredningschef, med uppgift att leda utredningen.

Chicago Fire/PD/Med

Krim. Säsongspremiärer i oktober i Tele2 Play och Viaplay

© 2023 OPEN 4 BUSINESS PRODUCTIONS LLC. All Rights Reserved.

"Chicago"-serierna utspelar sig i Chicago och skapades av producenten Dick Wolf. De inkluderar populära serier som "Chicago Fire", "Chicago P.D." och "Chicago Med". Varje serie fokuserar på olika aspekter av stadens arbetsliv, från brandmän och poliser till sjukvårdspersonal, och skildrar deras professionella och personliga utmaningar.

Säsongspremiärer

  • Chicago Fire säsong 13: 14 oktober

  • Chicago PD säsong 12: 15 oktober

  • Chicago Med säsong 10: 16 oktober

Bunkerkvinnan - nyhet

Dokumentär. Premiär 24 oktober i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

Isabel Eriksson blev drogad och kidnappad av doktor Martin Trenneborg under deras andra dejt. När Isabel sedan vaknade upp befann hon sig i en bunker, som Martin Trenneborg hade spenderat flera år för att bygga.

Frusna vägar - ny säsong

Reality. Premiär 28 oktober i Tele2 Play och Viaplay

© 2024 Viaplay Group

Följ med hjältarna som förvandlar Norrlands glittrande vägar till farbara områden, trots Kung Bores hårda motstånd. Här är snö och is vardag för både bärgare och plogbilar.

Pågår just nu

Shōgun - 18 st Emmy® Awards

Drama/äventyr. Tillgänglig nu på Disney+

© 2024 Disney och dess närstående bolag. Alla rättigheter förbehålles. 18+. Abonnemang krävs.

En originalanpassning av James Clavells roman. Shōgun utspelar sig i Japan år 1600 i början av ett sekelavgörande inbördeskrig. Lord Yoshii Toranaga kämpar för sitt liv när hans fiender i Regentrådet förenas mot honom. När ett mystiskt europeiskt fartyg hittas kvarlämnat i en fiskeby i närheten, kommer dess engelska kapten John Blackthorne med hemligheter som kan hjälpa Toranaga att tippa maktens vågskål och ödelägga Blackthornes egna fienders, jesuitprästerna och portugisiska köpmäns, enorma inflytande.

Toranagas och Blackthornes öden blir oupplösligt knutna till deras översättare Toda Mariko, en mystisk kristen adelskvinna och den sista i en vanärad linje. Medan hon tjänar sin herre mitt i detta plågade politiska landskap måste Mariko förena sin nyfunna bekantskap med Blackthorne, hennes engagemang för den tro som räddade henne, och hennes plikt gentemot sin bortgångne far.

Agatha All Along

Fantasy. Tillgänglig nu på Disney+

© 2024 Marvel. Alla rättigheter förbehålles. 18+. Abonnemang krävs.

När den ökända Agatha Harkness får hjälp av en skum tonårsgothare att bryta sig fri från en förvriden besvärjelse står hon plötsligt på bar backe och utan krafter. Hon blir idel öra när han sen ber henne att ta med honom till den mytomspunna Häxans väg, ett magiskt gatlopp av prövningar där häxor kan belönas med det de saknar - om de överlever. Agatha och den mystiska tonåringen drar ihop en krets av desperata häxor och ger sig av för att vandra längsmed, och nedför, Häxans väg...

Paradise Hotel

Reality. Premiär 16 september i Tele2 Play och Viaplay

Serien pågår just nu i Tele2 Play. Nytt avsnitt måndag till onsdag.

© 2024 Viaplay Group

Paradise Hotel är tillbaka i sitt ursprungsformat med heta känslor, mycket drama, kärlek och svek. Årets deltagare rör om i grytan och spelar spelet i jakten på en halv miljon kronor. Nu börjar nedräkningen till premiären den 9 september på Viaplay och TV3.

Så ser du alla serier och filmer

Alla premiärer ovan - och allt annat vi har att bjuda på i streamingpaketet Film & Serier - ser du i appen Tele2 Play. Observera att datumen är preliminära och kan komma att ändras.

Gå till Tele2 Play

Streamingpaketet Film & Serier från Tele2 ingår i våra tv-paket; Tv Standard+, Tv Flexibel+ och Tv Premium+. Samt i många av de äldre abonnemangen.