18 JUL 2024

Tele2 Alliance Academy i Counter-Strike 2

Vi är stolta att äntligen presentera Tele2 Alliance Academy, en satsning där vi tillsammans med Alliance vill hitta unga svenska talanger i Counter-Strike 2 via en uttagningsprocess på Esportal.

Det uttagna laget kommer få representera Tele2 Alliance Academy med ett kontrakt på 6 månader. Under dessa månader kommer de få coachning av Hawk (huvudcoach i Alliance), träningstillfällen med Alliance main-lag, bootcamps på Alliance HQ, och mycket mer. De kommer även få vårt snabbaste bredband kostnadsfritt i ett år.

Laget kommer att delta i så många tävlingar som möjligt för att bygga en bra grund, för att därefter åka till DreamHack tillsammans.

Målet är att akademi-spelarna ska få en språngbräda in i esportlivet, att få synas och förstås bli bättre på CS2.

Upplägg för akademin

18 juli – Anmälningarna har idag öppnat på esportal.com/tele2alliance

1 aug kl. 13.37 – 24 aug kl. 13.37 – Alla som är 18 år eller yngre kan spela helt fritt, hur mycket man vill i en ladder på Esportal för att utmärka sig och klättra i tabellen. Fyller du 18 år under 2024 kan du vara med, men om du fyller 19 under året går det inte.

  • De 8 bästa efter månadens uttagningsprocess går vidare till nästa steg

  • Twist, Hawk och resterande spelare i a-laget kommer gemensamt även välja ut ytterligare 12 spelare som utmärkt sig

8-23 september – De 20 uttagna spelarna tränar och spelar mot varandra i ett träningsschema under ledning av Hawk. Dessutom får de träna mot andra akademilag och med a-laget.

28 september – 8 av de 20 spelarna blir sedan utvalda och kommer under dagen få spela uppvisningsmatcher i blandade lag med Hawk och Twist. Detta kommer även streamas live på Twitch med Tutsi framför kameran.

10 oktober – annonserar vi sedan ut vilka 5 av de 8 som blir uttagna och som därmed blir det nya och första Tele2 Alliance Academy-laget

Det är inte bara bäst rank vi går på i uttagningen, även andra bra egenskaper som exempelvis en bra lagledare, spelare med extra bra kommunikation eller spelare som lyfter sitt lag på fler sätt än enbart frags kommer noteras och ha en god chans. Passa på att anmäla dig om du tror att du har vad som krävs!

Anmäl dig här: esportal.com/tele2alliance

Det här är Alliance: thealliance.gg